Forretter
Supper: OBS. Alle supper serveres m/brød
1 – Klar suppe m/boller og ris
2 – Aspargessuppe
3 – Champignonsuppe
4 – Løgsuppe
5 – Karrysuppe
6 – Maskeret blomkål m/rejer og brød
7 – Rejecocktail m/brød
8 – Butterdejsskal m/dampet fisk, rejer, asparges og dressing
9 – Fersk røget laks m/flødestuvet spinat og brød
10 – Laksemousse m/dressing og brød
11 – Fisketærte m/rejer og laks
12 – Tartelet m/høns i asparges el. Skinke, ærter og gulerødder
13 – Hønsesalat m/ananas og brød
14 – Spinatroulade m/laks, brød og dressing
15 – Varmrøget laks på fad m/røræg
16 – Pandekager m/laks og st. spinat
17 – Laksetartar m/dressing og brød