Julemandsvækning 2014

Julemandsvækning 2014

Vi venter på julemanden

Det var en stor succes at vække julemanden på Brøns kro før julen 2014.
Rigtig mange forældre og endnu flere børn stod samlet foran kroen og ventede på at tiden for julemandens søvn sluttede. Eftersom flokken voksede, blev larmen fra de mange børn også højere. Glæden i de legende stemmer, var fuld af spænding og forventning. Var der mon en Julemand i Brøns, hvis der var, boede han så på kroen.

Døren indtil kroen gik op og Mor Ellen iført Nissehue var klar til at byde velkommen

IMG_4839

Ellen bød velkommen, og skabte en rigtig god julestemning med sit smil og sine varme kommentarer til de fremmødte. Hun udløste spændingen ved at foreslå børnene at de kunne begynde at kalde på Julemanden, men de skulle råbe højt for han sov godt den gamle.
Der blev råbt højt og mange gange før den gamle julemand dukkede op i vinduet over døren. Han havde ikke sovet nok og var lidt knotten og sendte gnavent børnene hjem igen.
Der blev igen råbt højt, og Julemanden måtte indse at søvnen var slut.

Se billeder fra aftenen her under. Ellen inviterede alle med ind på kroen hvor alle børn fik hver en godtepose, alt imens Guitar Finn leverede varm og levende julemusik for alle. Julestemning var der rigeligt af, ligeså af den varme suppe der blev serveret for gæsterne.